JDS Model
Create Balance and Results!

We willen gegarandeerd meer duurzame omzet gaan genereren met en voor jou. We kijken naar je commerciële proces intern en extern. En vinden voor jou de punten waarop je kunt gaan excelleren en echt het verschil kunt maken. Zowel in bestaande als in nieuwe business. 

We gaan aan de slag als je er voor open staat om te veranderen. Je zult focus moeten krijgen op de juiste zaken. Die focus leggen we open en bloot op tafel en daar gaan we samen aan werken!

Sales gaat om vertrouwen, loyaliteit en co-creatie. Het gaat niet alleen om het bellen, dozen schuiven en factureren. 

Je moet waarde voor elkaar kunnen creëren meld je nu aan voor een vrijblijvend gesprek en laat ons je helpen om verder te komen.

Voor wie zijn wij het meest geschikt?

  • Ondernemers die open staan voor verandering
  • Het bereiken van een nieuwe markt 
  • Het lanceren van een nieuwe product of dienst
  • Of je ziet dat de handel die je nu al jaren doet eindig is
  • Zowel B2B als B2C

Vraag nu geheel vrijblijvend meer Informatie aan

Voor groeidoelstelling van 0 tot 100 in new business of méér dan 5% in bestaande business. Dan groeien we samen naar een 100 jarige relatie!
Sales!
JDS Model
JDS Model Internal & Extrernal Fase

Onze focus ligt op interne en externe facetten. Matcht je propositie wel met de markt waar je je op richt? Of is je sales organisatie op middelen en mens nog wel toereikend om je doelstellingen te behalen? 

We geloven niet in een pure product / dienst aanpak. Je moet alle facetten van de organisatie van leverancier tot marketing uiting onder de loep nemen om daadwerkelijk de juiste aanlsuiting bij je doelgroep te maken!

Sluit Menu