Hieronder vindt je een aantal blogs over zaken die ons bezig houden! Ook delen we hier uiteraard het laatste nieuws met je!

JDS Biz Dev Mindset

Wat is Business Development (afgekort BizDev)

BizDev staat uiteindelijk dus voor Business Development. De betekenis hiervan zit in het ontwikkelen van waardevolle omzet en diensten/producten voor zowel koper als verkoper. Waarin duidelijk langetermijnwaarde voorop staat voor beide partijen.

Read More »

Tips voor je volgende verkoopgesprek!

Om sales te genereren in welke setting ook moet je het vertrouwen krijgen. Maar daar start het toch meestal niet mee. Los van vertrouwen is de gun factor allereerst bepalend. Ben jij wel aardig? Wil ik iets voor jou doen? Matchen onze interesses? Ben jij iemand die ik via mijn netwerk ken? Of heb ik over jou gehoord? Allemaal vragen die in ons onderbewust aan beide kanten van de tafel de revue passeren.

Read More »

Wat is de betekenis van Relaties?

Wat is er in het leven belangrijker dan relaties met anderen? We zoeken in al onze activiteiten bevestiging van mensen om ons heen. Of het nou die Facebook post is of een kerstkaart. Het is fijn om reactie te krijgen, die reactie kan zijn een duim maar ook een kerstkaart terug.

Read More »
www.voordeeluitjes.nl

Wat een mooi beroep heb je toch in Sales…

Het helpen opbouwen van bedrijven en het verder helpen van klanten in de meest brede zin. Het meedenken over strategieën hoe je een markt gaat bewerken of niet. Waar zitten de mogelijkheden om de klant van mijn klant nog beter te bedienen? Hoe bouw je relaties en hoe creëer je samen de waarde in de relaties? Allemaal vraagstukken die ik inmiddels dagelijks tegen kom.

Read More »
Sluit Menu