Focus
Altijd focus op het beste resultaat. Waar zitten je marges en hoe kunnen we je business bouwen zodat het over 100 jaar nog steeds bestaat?
Bruistabletjes
We moeten allemaal bruistabletjes zijn. Zonder de sprankel krijgen we namelijk niet voor elkaar wat we voor elkaar willen krijgen. Doorzettingsvermogen en de wil om te veranderen is hierin van belang.
Previous
Next
Robert Willms MSc
Maurice Koken MBA Partner in JDS
Maurice Koken MBA
Ward Janssen (Stagiaire)
Onze vacature!

Targets voor JDS. Business Development?

De blik vooruit op het bouwen van bedrijven die minimaal 100 jaar bestaat.

Inmiddels hebben we in de afgelopen 30 jaren diverse organisaties van binnen en buiten mogen bekijken van Brussel tot Berlijn, van Amsterdam tot München en  van United States tot Azië.  Van startup tot corporate.

Allen hadden ze een ding gemeen, ze waren namelijk allemaal op zoek naar nieuwe oplossingen en nieuwe markten. Een vaak ambitieuze zoektocht waarin snelheid en agile werken vaak een must is.

In diverse industrieën hebben we onze sporen inmiddels mogen verdienen en hebben we succes weten te boeken. Bedrijfsresultaten verdubbeld of volledige nieuwe markten opgezet.

We proberen in onze strategische setting altijd te kijken naar klant strategische oplossingen. Waar heb jij als bedrijf de meeste baat bij, welke partners moeten we gaan zoeken en welke zaken heb je intern nodig voor je organisatie omdat het meekrijgen van je personeel vaak toch wel de mooiste uitdaging is voor de ondernemer.

Van klant loyaliteit naar GOODWILL dat is waar we uiteindelijk voor gaan. Dat doen we door te blijven inspireren en iedere dag met een dosis positieve energie door te pakken! 

Sluit Menu