VACATURE – BUSINESS DEVELOPER

Wij zijn op zoek naar een Business Developer. Iemand die deuren in durft te trappen, niet bang is voor een telefoon en zich kan verplaatsen in verschillende proposities.

Je hebt affiniteit met Marketing, IT, ICT, Retail en eventueel nog andere branches?

We zorgen voor een gezonde duurzame werkplek. Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt zowel op je werkplek als thuis. Bewegen vinden we fijn dus de keren dat we op kantoor zijn, is het voor ons van belang dat we presteren maar ook even kunnen ontspannen.  Jij bent van belang voor ons en onze opdrachtgevers. We willen graag bedrijven bouwen die over 100 jaar nog steeds bestaan, duurzame bedrijven bouwen of helpen bouwen dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. 

Heb jij nog veel te leren dan is dat goed want daarvoor krijg je hier de ruimte. Wij hebben ook nog altijd veel te leren maar dat komt ook omdat we geloven in het principe van “Leven lang Leren”. Je moet je constant kunnen aanpassen in een tijd met een steeds snellere technologische ontwikkeling.

JDS is een jong bedrijf, nee we bestaan nog geen 100 jaar maar daar gaan we wel voor! We gaan je helpen met het halen van doelstellingen en geven je een marktconform salaris. Ook bezit je een grote mate van zelfstandigheid en proactiviteit!

Waar we nu naar op zoek zijn?

  • Minimaal 16 uur per week max 32 uur per week
  • Opleiding is minder relevant dan attitude.
  • Maar een relevante commerciële insteek is welkom.
  • Denkniveau moet een gezond verstand zijn.
  • Veel zin om nieuwe dingen te leren.
  • En je bent een teamspeler!
Voel jij je aangesproken tot een of meerdere van deze punten? Schroom dan niet en neem snel contact op.
 
Wil je meer weten?
Reageer dan nu via onderstaande formulier!

Voor vragen bel gerust met Robert +31 – (0)6 45 75 47 48

Sluit Menu