We gaan voor resultaat bij JDS Biz Dev

Business Development is meer dan Sales en ook meer dan dienstontwikkeling!

Er is een duidelijke reden waarom ik gekozen heb om het bedrijf “JDS BizDev” te noemen. Ik krijg er veel vragen over. Maar JDS is inderdaad eerder een persoonlijke overweging. Hier komt “Just Do Sales” in terug. Afgeleid van een, vind ik, te gekke slogan “Just Do It”. Maar het staat ook voor diegene waarvoor ik graag bedrijven die 100 jaar meegaan wil bouwen. 

BizDev staat uiteindelijk dus voor Business Development. De betekenis hiervan zit in het ontwikkelen van waardevolle omzet en diensten/producten voor zowel koper als verkoper. Waarin duidelijk langetermijnwaarde voorop staat voor beide partijen. 

Het gaat dus niet om de Quick Win waar de telefoonverkopers van de energiemaatschappijen op uit zijn. We kijken naar facetten als organisatie waarde en toegevoegde product/dienst waarde beide vormen uiteindelijk de propositie waarvoor gekozen moet worden. Deze propositie kan echter per situatie in scope licht wijzigen. 

Focus ligt op het creëren van groeimogelijkheden zowel voor de interne organisatie als de externe partij. Deze mogelijkheden krijg je goed in kaart op het moment dat je met de klant een duidelijk groeipad identificeert.

Business Developement (afgekort BizDev) is de focus op het creëren van langetermijnwaarde voor klant, bedrijf of dienstverlener en personeel.

Onze focus gaat dan ook verder dan alleen winstmarge en verkoop. Met onze eigen modellen behandelen we alle facetten om tot de juiste strategie te komen. Vervolgens helpen we je met het dragen en toetsen van die strategie om wellicht uiteindelijk ook te komen tot het aannemen van een periode projectmanager die de hick-ups in je interne organisatie kan wegnemen.

Robert Willms
  • Organisatie ervaring binnen MKB binnen diverse Europese landen. Een bruistabletje! Het is belangrijk om energie over te brengen in commerciële omgevingen!
  • Phone:+31 (0)6 45 75 47 48Opens in your application
  • Skype MeOpens in your application
Sluit Menu